VILÁGÍTÓTÁBLA, FÉNYREKLÁM

 

A világító reklámtábla éjszaka is jól látható modern, igényes reklámfelület. Egyedi formájú, fényáteresztő anyagból készülő betűk, szövegek, alakzatok. Belsejükben formára alakított fényforrás biztosítja a megfelelő világítást. A megrendelő igényének megfelelő méretű és alakú világító táblák készítését tudjuk vállalni rövid határidőn belül.

A dobozok színterezett alumínium profilból, opál plexivel készülnek. Felületük színezett alapanyagok felhasználásával, nyomtatással tehető változatosabbá.

 

Festett aluprofilos világító tábla (megvilágított tábla)

 

Beltéren és kültéren is alkalmazható, kívülről megvilágított tábla. Nagy előnye az egyszerű reklámtáblával szemben, hogy éjszaka is jól látható. Lehet egy- vagy kétoldalas, falra szerelt vagy önálló oszlopon álló is. Felülete nyomtatott, betűkivágott öntapadó fóliával dekorálható.

 

Világító reklámdoboz

 

Fém tartódoboz, amelynek előlapja fényáteresztő PVC-plexi lemez. Felülete nyomtatott, betűkivágott öntapadó fóliával dekorálható. Belső fényforrása rendszerint fénycső.

 

A fentiek segítségével látványos térbeli világító feliratokkal és ábrákkal, világító táblákkal járulhatunk hozzá cége reklámozásához. A világító tábla és neon felírat tartósan elhelyezhető kül- és beltéren egyaránt.

 

Egyedi formájú világító reklám, Kétoldalas reklámtábla

 

Kivitelezése megegyezik a világító dobozéval, azzal a különbséggel, hogy mindkét oldala átvilágított plexilap. A fal síkjára merőlegesen helyezkedik el, a szerkezet stabilitása miatt gyártását maximum 2m-es hosszúságban vállaljuk.

 

Alkalmazását más homlokzati reklámtábla kiegészítőjeként, vagy keskeny utcára nyíló üzleteknél javasoljuk.

 

VILÁGÍTÓ TÁBLA, VILÁGÍTÓ DOBOZ KÉSZÍTÉS, GYÁRTÁS, SZERELÉS

 

Az elkészült világító táblát, világító dobozt Székesfehérváron és vonzáskörzetükben térítés ellenében kérésre fel is szereljük. A felszerelés és kiszállás díjairól érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

 

Referenciák:

 

Fehérvár DekorMAXx

Dekoráció mesterfokon