PLAKÁT ÉS PONYVA NYOMTATÁS

 

Különféle média anyagok nyomtatása. Építési háló, plakát, poszter, öntapadós matrica, ponyva nyomtatás 320 cm szélességig. Rövid határidővel dolgozunk.

Az egyedileg nyomtatható PVC alapú molinó nagy felületek dekorálását teszi lehetővé. Felülete nyomtatással vagy fóliavágott motívumok felragasztásával készülhet.

 

Kiállítási ponyvák tervezése, készítése.

 

Reklámponyváinkat -a kihelyezés helyétől függően- laminálva vagy a fokozottan nagy igénybevételnek kitett helyekre tartós, öntött ponyva anyagból készítjük.

 

A reklámponyvát szegve, ringlizve gyártjuk, hogy megfelelően ellenálló, tartós legyen a kültéri igénybevételekkel szemben.

 

A kültéri felhasználásra alkalmas háló a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenáll. A háló szélessége hegesztéssel növelhető. Kihelyezését segítő alumínium gyűrűkkel való ringlizéssel, bújtatókkal rendelhető.

 

Laminálás, kasírozás

 

Nyomtatott felületű fóliáink tartósabbá tételére a felületet védőlakkal vagy védőréteg lamináló fóliával látjuk el, mely kívánság szerint lehet matt vagy fényes felületű.

 

Az elkészült ponyvákat Székesfehérváron és vonzáskörzetükben térítés ellenében kérésre fel is szereljük. A felszerelés és kiszállás díjairól érdeklődjön telefonon vagy emailben.

 

Referenciák:

 

Fehérvár DekorMAXx

Dekoráció mesterfokon