MEGÁLLÍTÓ TÁBLA

 

A mobil prezentációs eszközök széles kínálata megoldást nyújt a prospektusok, plakátok, termékek kihelyezésére, kiállításokon információs anyagainak gyors bemutatásához. Az eladáshelyi reklámeszközök, mint például a különböző információs táblák, megállító tábla, rollup állvány, kínáló pult a forgalomnövekedéshez járulnak hozzá.

 

A nyitható keretrendszerrel készült információs- megállító- és eligazító tábla praktikus cserélhetőséggel biztosítja a tájékoztatást. Az eloxált alumínium anyag garantálja a hosszú élettartamot, a könnyű súlyt és a minőségi design-t.

 

Az információs tábla, megállító tábla klasszikus kül- és beltéri  eszköz.

A megállító tábla elengedhetetlen reklámfelület, mely figyelmet kelt, informál és vásárlásra ösztönöz, közvetlenül az Ön üzlete előtt.

 

Kül- és beltéren egyaránt rendkívül figyelemfelkeltő reklámeszköz. Készülhet cserélhető plakátos, írható-törölhető vagy mágneses elemekkel dekorálható kivitelben.

 

Az átlátszó műanyag védőfóliája megvédi a grafikát a sérülésektől. A nyomatok vízálló kültéri plakátpapírra készülnek kültéri nyomatfestékkel, így hónapokig használhatók.

 

Tervezési tanácsok:

 

Belső vagy külső használatra készüljön a termék?

A külső használatra szánt termékeknél UV-álló festéket használunk.

Védőréteg szükséges-e?

Fényes vagy matt laminálással védhető a felület. Kasírozásnál mindig alkalmazzuk a laminálást, így a felület szárazon törölhető filctollal írható és letörölhető.

 

Választható felületek

Fényes vagy matt alapanyagok közül választhatnak megrendelőink. Laminálással azonban fényessé tehető bármilyen felület.

 

 

Referenciák:

 

Fehérvár DekorMAXx

Dekoráció mesterfokon